TEMPORADA 2009      

 

                                      Gener- Febrer                             GALERIA INTEL·LECTE                    Elsa Pons             -  pintures

                                                                        

            Elsa Pons, 1980. Estudia a la Universitat de Belles Arts de Barcelona, especialitat en pintura. International Workshop a l'escola Metàfora de  Barcelona, i  màster d'art-teràpia a la Massana. Ha exposat:  Sant   Cugat, Sabadell, Terrassa, Girona, Badalona, França i Egipte.  

 

Exposció Març-Abril.  Galeria Intel·lecte: Mercedes Roglà Guizy. Llicendiada en Belles Arts, Universitat de Barcelona. Màster Ilustració, EINA. Beca Universitat Cervantes de París.

                

 

Exposició Febrer-Març 2009   Galeria Nova-3. Montserrat Senserrich.   Estudis, a l'escola d'arts i Oficis de Sabadell. Tallers de creació al centre artístic La Nau.    

           

       

Pintures   Inauguració: Sr. Lluis Monge (regidor), M.Senserrich Senserrich, M.A. Blasco     Pere Vida, Xavier Oriach         Alfons Borrell

 

Nova-3    Exposició Març-Abril 09   Maria Balcells Forrellad, abril 2009: Sota el títol la naturalesa humana, Maria Balcells presenta dibuixos s/paper, i  olis s/tela. On hi predomina la línia. És llicenciada en Belles Arts en l’especialitat de pintura i ha  exposat al nostre país i a fora. L última exposició en la que ha presentat obra ha estat la col.lectiva commemorativa dels 30 anys de l’Intel.lecte.

          

 

Galeria Intel·lecte Expo Maig 09  Aníbal Riverol: Al 1984 es llicenciat en Belles Arts a Barcelona. Exposicions: Florida, New York, Alemania, Barcelona, Madrid, Burdeos, Paris, Girona i Sabadell.

           

 

 NOVA-3  Carme Miquel, maig-juny. Llicenciada per la Facultat de Belles Arts de Barcelona, professora de Dibuix i Color de la Escola Superior de Disseny i Art Llotja des del 1981 i del seminari Painting in Barcelona la SVA (School of Visual Arts de Nova York ) des del 1991. Des del 2005 és sotsdirectora de Llotja.

           

 

Expo juny 09  Intel·lecte  Leticia Osorio. Inicia la seva formació al 1986 en el taller Julia Hidalgo Quejo. Realizant varis cursos monográfics amb la direcció de Antonio Povedano i de Antonio Zarco Forte.